Sauvon Vanhempainyhdistys ry:n tiedote

Sauvon Vanhempainyhdistys ry on perustettu vuonna 2006 ja se toimii yhteistyössä koulun ja kotien välillä.  Yhdistys kokoontuu 6-7 kertaa vuodessa.

Koulun ja kotien kasvatustyön tukeminen, erilaisten tapahtuminen järjestäminen, ajankohtaisten asioiden sekä vanhempien kannanottojen esiintuominen ovat yhdistyksen ydintoimintaa.

 

Tärkeä osa yhdistyksen varainkeruuta ovat jäsenmaksut. Maksamalla tämän 10 euron jäsenmaksun/perhe yhdistyksen tilille toimintakaudelle 2019-2020. Tällä mahdollistat yhdistyksen toimintaa ja tuet samalla oppilaille suunnattua aktiviteettia. Yhdistyksen kokoukset ovat kaikille avoimia ja niihin voit osallistua esim. tuomalla esille ajankohtaisia asioita.

Kokousten ajankohdista ilmoitetaan Wilman kautta. Liittymällä mukaan Sauvon Vanhempainyhdistys ry:n FB-ryhmään voit olla osallisena kuulemassa tai vaikuttamassa vanhemmuuteen ja kouluarkeen liittyvissä asioissa Sauvossa. Voit myös tukea toimintaa maksamalla kannatusjäsenmaksun haluamallasi summalla. Tilinumero FI38 5414 0420 0154 47. Viitteeksi ”jäsenmaksu” 10€ tai ”kannatusjäsenmaksu” haluamallesi summalle.

 

Ota rohkeasti yhteyttä s-postitse [email protected]

Olet tervetullut mukaan kokoontumisiin ja yhteisiin tapaamisiin!

- Sauvon Vanhempainyhdistys ry:n hallitus -