Varaa aika kutsuntatarkastukseen!

Terveydenhoitajan suorittamat terveystarkastukset alkavat Jokelan koululla viikolla 10. Terveydenhoitajan tarkastuksessa saat ajan lääkärin tarkastukseen Paimion Terveysasemalle.

KUTSU TERVEYSTARKASTUKSEEN

Hyvä kutsuntaikäinen nuori,

Saat helmi-maaliskuun vaihteessa kirjeen puolustusvoimien Varsinais-Suomen Aluetoimistolta ja kehotuksen ottaa yhteyttä Paimion terveyskeskukseen terveystarkastusta varten.

Kutsuntatarkastukseen kuuluu sekä hoitajan että lääkärin tekemä tarkastus. Lääkärin tarkastuksessa määritetään palveluskelpoisuusluokka ja täytetään lausunto palveluskelpoisuudesta kutsuntatilaisuutta varten.
Lukiolaisten terveydenhoitajan tarkastus tehdään opiskeluterveydenhtuollon tiloissa Jokelan koululla ja terveydenhoitaja antaa sitten ajan lääkärintarkastukseen lääkäri Samu Lumijärven vastaanotolle Paimion terveysasemalle.

Muiden kuin lukiolaisten osalta kutsuntatarkastus tehdään yhdellä käynnillä Paimion terveysasemalla. Hoitajan tarkastuksen tekee sairaanhoitaja Miia Haapala ja lääkärin tarkastuksen lääkäri Samu Lumijärvi.

Varaa nyt aika hoitajalle kutsuntatarkastukseen. Ota mukaan esitietolomake täytettynä.

Ajan voit varata sähköisesti nettiajanvarauksena osoitteessa: http://www.paimio.fi/terveyskeskus/ajanvaraus

Sähköisen ajanvarauksen palveluun kirjaudutaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Jos sinulla ei ole pankkitunnuksia, voit hankkia mobiilivarmenteen puhelimeesi. Mobiilivarmenne on helppo ja edullinen tapa kirjautua sähköisiin palveluihin.
Lisätietoa osoitteesta http://www.mobiilivarmenne.fi

Ajan voi varata myös puhelimitse:
- Lukiolaiset numerosta 050 383 4515
- Muut numerosta 02 474 6202 ja jättämällä viestin takaisinsoittojärjestelmään.

Ystävällisin terveisin

sairaanhoitaja Miia Haapala
Paimio-Sauvon terveyskeskus